2500 TL Bayram Harçlığı Başvurusu Son Gün !

Ramazan bayramına günler kala 81 ilde 2500 lira destek ödemesi başvuruları sona eriyor.

Ramazan bayramına günler kala

Ramazan ve Kurban Bayramına yaklaştığımız bu günlerde devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine bayram harçlığı verilmektedir. Bu sene bayram destek ödemeleri 2500 TL olarak belirlendi. Peki 2.500 TL Bayram harçlığı almak için nereye başvuru yapmalıyız ?

2500 TL Ramazan bayramı harçlığı olarak da geçen bu destek ödemesi ihtiyaç sahibi aileler ve bireyler için geçerlidir. Bu para Ziraat Bankası ile PTT hesaplarına yatacak..

kredi para

Bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine dev destek müjdesi geldi. Dar gelirli olan hanelere yapılacak 2500 TL bayram harçlığı destek ödemesi 81 ilde yardıma ihtiyaç duyulan ailelerin hesaplarına yatırılacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden bizzat bayram harçlığı başvurusu yapılabilmesinin yanı sıra vatandaşlar e-Devlet sisteminden de müracaat sağlayabiliyor.

Hızlı bir şekilde htttps://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti üzerinden başvurular yapılabiliyor. 2024 bayram harçlığı ödemeleri 22 Mart 2024 tarihinden itibaren PTT ve Ziraat Bankası üzerinden hak sahiplerine yatırılmaya başlandı. Hali hazırda sosyal yardım alanlar ve başvurularını yapmış olanlar e-Devlet sisteminden sorgulama yaparak ya da PTT ve Ziraat Bankası şubelerindeki hesapları üzerinden veya T.C. kimlik ile şubelerden öğrenebilmektedir.

2500 TL Ramazan bayramı harçlığına aşağıdaki linkten E-Devlet şifrenizle başvuru yapabilirsiniz.

Başvurmak için TIKLA